Annons

Annons

Annons

Insändare
Microsofts bild har inte ändrats här hos oss

Nej, du Mattias Ersson driftchef för Microsoft, bilden har inte ändrats hos oss som bor närmast anläggningen i Stackbo. Det hade du fått reda på om du frågat oss om dessa byggen berör.

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Uttalandet i tidningen är dina egna spekulationer och en bild du själv målar upp. Det är ju såklart enkelt eftersom du inte bor i Stackbo. Hittills har detta bygge inte gett oss något annat än negativa effekter både på vår egna hälsa i form av stress, men också på vår närmiljö. En närmiljö där vi tidigare hade en levande skog med en mysig grillplats för barnen, fullt med svamp och bär. Detta har som bekant skövlats för att ge plats till en energislukande ”ond amerikansk jätte” som du själv beskriver det, hade inte kunna beskriva det bättre.

Annons

Annons

"Hittills har detta bygge inte gett oss något annat än negativa effekter både på vår egna hälsa i form av stress, men också på vår närmiljö."

Bild: Markus Boberg

Att klagomålen tystat beror antagligen på att vi boende tidigt förstod att vår röst tystas i denna kamp bland jättar och giganter. Vem bryr sig om vad vi har att säga, Gävle kommun följer ju er pipa. Jag får ont i magen när jag tänker på att eventuella historian av byggnation ska upprepas. En tid av byggtrafik, sönderkörda vägar, en otrygg gång- och cykelväg. Buller och damm. Nu kommer dessutom fler familjer med små barn bli berörda, det har byggts flera villor i området sen sist ni var i farten. Kan ni verkligen gå i god för denna galenskap, att bygga dessa hallar där människor lever och bor.

Uppmanar Gävle kommun att ta sitt ansvar, sätt stopp för fler serverhallar i vår närmiljö. Stå upp för den lilla människan. Bevara skogen. Lyssna.

Stakka Bo

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan