Annons

Annons

Annons

Insändare
Kontakta patientnämnden för då görs alltid en utredning

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Det viktigaste är att de patienter som inte känner sig nöjda med vården i första hand kontaktar sin behandlande läkare och i andra hand kontaktar patientnämnden."

Bild: Hussein El-Alawi

Annons

Hej Catarina!

Tack för dina synpunkter och att du ville dela med dig av din upplevelse. Vår uppgift är att guida och vägleda för att det ska bli så bra som möjligt och att de behov som du som patient har ska tas om hand på bästa sätt. Detta ska vi göra utifrån vår värdegrund och med ett gott bemötande, vi beklagar att du inte upplevde det.

Annons

Annons

Det viktigaste är att de patienter som inte känner sig nöjda med vården i första hand kontaktar sin behandlande läkare och i andra hand kontaktar patientnämnden.

Vi uppmuntrar till kontakt med patientnämnden eftersom det då görs en utredning där patienten kan få svar på sina frågor och förhoppningsvis en förklaring till vad man uppfattade hade gått fel. Med dina synpunkter bidrar du till förändring och förbättring av vården så att inte andra drabbas på samma sätt. Du kan göra din anmälan digitalt via 1177.se.

Med vänlig hälsning

Bild och funktionsmedicin samt Ambulans och akut verksamhet

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan