Annons

Annons

Annons

Sätra

Läsartext
Våravslutning vid Nyöstertorpet med PRO Sätra

Så var den här igen den efterlängtade vårträffen som genomfördes den 25 maj vid Nyöstertorpet.

Detta är en läsartext.

En tradition som PRO Sätra har haft i många år. I strålande sol hälsade ordförande Jerry Dalborg de 100-talet medlemmarna välkomna.

100-talet medlemmar välkomnades till PRO Sätras vårträff.

Bild: Privat

Grillmästarna Leif Bergman och Leif Samuelsson hade grillen i gång och kön ringlade sig lång för korv och bröd. Glada samtal och skratt hördes från de köande. Efter att alla fått sina korvar bjöds det på kaffe och kakor.

Annons

Annons

Sten Björkenstam underhöll med sitt dragspel.

Bild: Privat

Allt medan Sten Björkenstam underhöll med sitt dragspel. Därefter informerade ordförande Jerry om kommande aktiviteter. Båtresa med Eckerölinjen stod närmast på programmet därefter blir det bussresa till Falun för en båttur på sjön Runn med Slussbruden. Även båttur i Storsjön med m/s Emma samt till Limön senare i sommar. Många skrev på de listor som var framlagda för dessa båtresor.

Inga Enocsson och Bertil Wedin sålde lotter till köpsugna medlemmar. Ordförande Jerry genomförde dragningarna och många fick fina vinster med sig hem. Alla som kom fick även en gratislott och på dessa vanns det kaffepaket från Gevalia

Som avslutning tackade ordförande Jerry alla som kommit och bidragit till denna trevliga eftermiddag och tillönskade alla en skön sommar varefter han läste en dikt.

Yvonne Samuelsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan