Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

17.55 tv-sänder GD mötet med Brynäs NHL-stjärnor – så ser du kvällens folkfest: "Jättehändelse"

Artikel 4 av 9
Brynäs Svarta mot Vita 2019
Visa alla artiklar

Återvändande NHL-stjärnor ställs mot spännande nyförvärv.
Brynäs försäsongsmatch "Svarta mot Vita" kan bli något alldeles extra i år.
Häng med när GD tv-sänder kvällens folkfest!

Annons

Tryck här för att komma direkt till kvällens sändning!

Med start 17.55 i kväll startar GD:s sändning från Gavlerinken dit Nicklas Bäckström, Elias Lindholm och tio andra NHL-stjärnor återvänder för att möta sitt gamla Brynäs i uppvisningsmatchen "Svarta mot Vita".

– Det är andra året i rad som vi sänder det här försäsongsmötet och det är såklart superhäftigt med så många storspelare i en och samma match. Dessutom är det en folkfest, det brukar ju vara fullsatt i princip. Det är en jättehändelse för hockeyn i stan, säger Jonna Igeland, vikarierande nyhetschef för GD-sporten.

Vad är nytt för i år?

– Ett helt nytt inslag är att fyra spelare från Brynäs SDHL-lag är med på isen, bland annat Lara Stalder och Maja Nylén-Persson. Dessutom föregås matchen av en så kallad skills competition som vi också direktsänder.

Snackisen så här på förhand, som du ser det?

– Nyförvärven drar ju alltid till sig ett visst intresse så här på försäsongen, men kanske extra mycket i år då när Brynäs har sina egna återvändare i form av Anton Rödin och Greg Scott. Är de lika bra eller bättre än när de var här senast? Det är sådant som dominerar snacket på förhand.

– Men generellt är intresset fortsatt stort för Brynäs bland läsarna. Vi har ett stort antal som följer allt vi skriver om klubben och nu när laget gått på is märks det verkligen att intresset trappas upp, säger Jonna Igeland.

GD tv-sänder även den andra träningsmatchen som Brynäs spelar på hemmais den här försäsongen. Torsdag 22 augusti kommer finska Ässät på besök till Gavlerinken och vi sänder mötet direkt med start 19.00.

För den som inte följt våra tv-sända matcher tidigare, varför ska man titta och vad kan man förvänta sig?

– Förutom själva matchupplevelsen i sig är det väldigt bra kvalitet på våra sändningar med alltifrån kommentatorer, till matchgrafik och repriser. Nu i kväll kommer vi också ha en rinksidereporter i Gavlerinken som fångar upp stämningen mellan båsen. Det blir nog en del sköna kommentarer därifrån, säger Jonna Igeland.

Så gör du för att se matcherna!

Som prenumerant på GD behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration! Genom att logga in på gd.se får du tillgång till alla matcher vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter.

Har du inloggningsuppgifter?

1. Vad bra! Gå till gd.se/logga-in och fyll i inloggningsuppgifterna till ditt konto.

2. Klart! Du behöver bara logga in en gång på din dator, surfplatta eller mobil för att alltid vara inloggad.

Saknar du inloggningsuppgifter?

1. Bara lugn. Börja med att gå in på gd.se/logga-in

2. Längst ned finns en länk med texten "Skaffa inloggningsuppgifter här". Klicka på den och följ instruktionerna.

3. Fyll i personnummer (som användes när du tecknade prenumerationen) eller kundnummer (finns på senaste fakturan) och ditt postnummer. Klicka på "Ok, fortsätt".

4. Fyll i e-postadress och välj ett lösenord. Det här blir dina inloggningsuppgifter. Fyll i dem och spara. Fyll i övriga obligatoriska uppgifter.

5. Klart! Behöver du hjälp? Besök gd.se/kundservice, här får du svar på dina frågor och du är även välkommen att kontakta oss. Har du frågor om sändningarna kan du ringa vårt kundcenter på 010-709 70 05.