Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

25-åring greps två gånger i helgen

En 25-åring som klarade sig från att häktas i fredags greps åter i lördags, nu med 6000 kronor i kontanter och vinstbongar på sig.

Annons

25-åringen och hans flickvän greps första i slutet av förra veckan på grund av att de varit våldsamma och hotfulla mot väktare vid Valbo köpcentrum. I deras bil på parkeringen hittades stöldgods från Dressman.

Men häktningsdomaren släppte 25-åringen på fri fot, liksom flickvännen som dock fick reseförbud och måste anmäla sig hos polisen med jämna mellanrum.

Det gick inte många timmar förrän 25-åringen åter kom i kontakt med rättvisan. I lördags omhändertogs han för fylleri. När poliserna gick igenom hans tillhörigheter hittade de 6000 kronor i kontanter och vinstbongar värda stora belopp. 25-åringen hade försökt lösa in bongarna i Sandviken men hänvisats till banken på måndag.

Kontanterna och bongarna ska 25-åringen, enligt polisens misstankar, ha stulit från en man i dennes bostad.

Under måndagen eller tisdagen kommer han för andra gången att ställas inför häktningsdomaren.

Mats Hedström