Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

26-åringi hetluften hela veckan

Den drogpåverkade 26-åring som prejades av vägen av polisen i Bomhus i förrgår är samme man som misstänks för överfallet mot en 45-åring i hans hem i Åbyggeby i tisdags.

Annons

Ett stort antal människor blev ögonvittnen till biljakten som slutade med att polisen prejade en stulen Saab ut på Kyrkängen i Bomhus på eftermiddagen i förrgår.

Den 26-årige föraren och en 33-årig kvinna greps på platsen, misstänkta för bland annat narkotikabrott.

Det visade sig senare att 26-åringen var en av de tre män som misstänks för överfallet och misshandeln av en 45-åring i hans hem i Åbyggeby i tisdags. En händelse som GD berättat om i flera artiklar.

45-åringen flydde blodig från sitt hem sedan tre män han enligt polisen träffat tidigare under dagen sökt upp honom i hans hem och angripit honom med någon form av tillhygge.

I går på förmiddagen förhördes 26-åringen åter av polisen. Han är nu anhållen misstänkt för narkotikabrott, bilstöld, drograttfylleri, grov vårdslöshet i trafik och sedan tisdagens händelser även misshandel och hemfridsbrott, sedan han och en 29-årig kumpan misshandlat en 45-åring med skruvmejslar och en yxa.