Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

26-åringi hetluften hela veckan

Den drogpåverkade 26-åring som prejades av vägen av polisen i Bomhus i förrgår är samme man som misstänks för överfallet mot en 45-åring i hans hem i Åbyggeby i tisdags.

Ett stort antal människor blev ögonvittnen till biljakten som slutade med att polisen prejade en stulen Saab ut på Kyrkängen i Bomhus på eftermiddagen i förrgår.

Den 26-årige föraren och en 33-årig kvinna greps på platsen, misstänkta för bland annat narkotikabrott.

Det visade sig senare att 26-åringen var en av de tre män som misstänks för överfallet och misshandeln av en 45-åring i hans hem i Åbyggeby i tisdags. En händelse som GD berättat om i flera artiklar.

45-åringen flydde blodig från sitt hem sedan tre män han enligt polisen träffat tidigare under dagen sökt upp honom i hans hem och angripit honom med någon form av tillhygge.

I går på förmiddagen förhördes 26-åringen åter av polisen. Han är nu anhållen misstänkt för narkotikabrott, bilstöld, drograttfylleri, grov vårdslöshet i trafik och sedan tisdagens händelser även misshandel och hemfridsbrott, sedan han och en 29-årig kumpan misshandlat en 45-åring med skruvmejslar och en yxa.