Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

3 öppnar i Nian

Mobiloperatören 3 öppnar en ny butik i Gallerian Nian i slutet av augusti. Därmed är det nu bara en lokal i gallerian som står tom.

Det är i den butik vid entrén mot Drottninggatan där mobilbutiken Aircall tidigare funnits som 3 nu flyttar in. Mobiloperatören tar över lokalerna den 1 augusti och räknar med att inviga butiken i slutet av månaden.

– 3 har ingen butik i Gävle sedan tidigare så det känns jätteroligt för oss att de väljer att öppna i Gallerian Nian. De har ett starkt koncept som kommer att locka kunder till gallerian, säger Ulrika Lagerqvist, pressansvarig på EFM Sverige som förvaltar Gallerian Nian.

Den närmaste tiden kommer det att ske flera omflyttningar och nyetableringar i Gallerian Nian. Apoteket ska flytta in i Kicks lokaler på bottenplanet medan Kicks flyttar upp till de lokaler på övervåningen där DM Mode tidigare fanns. I mitten av augusti flyttar inredningsbutiken Village från sina lokaler i stadshuset till den lokal på nedre plan i Gallerian Nian där väskbutiken Allegro tidigare låg.

Nu finns bara en tom butikslokal kvar i Gallerian Nian. Det är den inglasade buren mittemot turistbyrån där Smycka tidigare fanns.

Samuel Åsgård