Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

61-åring erkänner misshandel

SANDVIKENFlera fall av misshandel inträffade i Sandviken under helgen.

Annons
En man i Sandviken misstänks för grov misshandel efter en händelse vid tiotiden på söndagskvällen. Den 61-årige mannen ska då ha knuffat sin 57-åriga sambo nedför en fyra meter lång trappa. Kvinnan fördes med ambulans till länssjukhuset i Gävle. Det är dock oklart hur allvarliga hennes skador är.
Det var mannen själv som tillkallade ambulans. Han greps sedan av polis.

Raseriutbrott
61-åringen erkänner brott och har i polisförhör sagt sagt att han fått ett raseriutbrott på kvinnan. Han sitter nu anhållen, misstänkt för misshandeln.
En annan 25-årig man från Valbo har polisanmält att på Tony's pizzeria i Sandviken fått en armbåge över munnen natten mot söndagen. En 41-årig man misstänks för brottet. 41-åringen var kraftigt berusad och togs in för tillnyktring av polisen. Efter att ha förhörts om brottet frigavs han. Han är dock fortfarande misstänkt för misshandel.

Misshandlad med järnrör
I går hade ännu ingen misstänkt identifierats eller gripits för den grova misshandeln av en 39-årig gävlebo natten mot lördagen i Sandviken. Det var strax efter klockan tre natten mot lördagen som mannen, efter en ordväxling med en yngre man, misshandlades med ett järnrör.
39-åringen fördes till länssjukhuset, troligtvis med en fraktur på höftbenet.
SOFIA ÖHLANDER
026-27 75 92
sofia.ohlander@gd.se