Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Alexander behövs verkligen..."

Annons

Hej Keb!
Läste din senaste krönika och du nämnde Carlsson/Nolander men det var väl endast Nolander som jag ser det som var på utflykt.

Nåväl, bra att du påpekar det här med steget mellan juniorer och elitspelare för det tycker jag man ser på Anton Persson som inte räcker till riktigt, eller vad tycker du Keb?

Det andra jag funderar på är hur allvarlig Alexander Sundströms skada är, då det sas att han skulle vara tillbaka i början på januari.
Han behövs verkligen nu, hur ser du på mina tankar om Alexander?
I dag kör vi över Frölunda, tippar 5 - 2.  Okej, Carlsson var den siste som täckte framför Markans kasse medan Nolander var på väg framåt - men felet låg i att pucken retfullt hoppade över Hermanssons klubba i mittzonen, vilket jag även påpekade vid Modos 1-1-kvitteringsmål, och ställde backarna. Plus även mål-Markan, som aldrig hann reagera på det snabba och hårda isskottet.
---
Tycker inte man kan begära mer av Anton Persson och hans fjärdemannakompisar, med tanke på den lilla istid som de får, ungefär runt kring fem minuter i varje match. Men Hedesunda-Anton är ett mycket lovande centerlöfte som för att utvecklas måste få spela.
---
När Alex är tillbaka vet jag inte, har bara läst att ledare sagt att han snart ska vara tillbaka. Så det är omöjligt att säga nåt mer i nuläget.

Mer läsning

Annons