Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla föräldrar...

Annons

på Lillhagsskolan. Det blir lite kaosartat på mornarna när vi ska släppa av alla barn, det vore toppen om ALLA kunde göra som många av oss andra gör. Kör IN på Bäckstugevägen och UT på Prästbyggevägen. Det skulle underlätta massor speciellt nu när det är snövallar överallt. Hoppas att vi kan hjälpas åt att få det att flyta på mornarna.

Britt-Marie Strand Skutskärs bibliotek, som med stort engagemang och värme gjorde att vår vernissage blev så lyckad den 3 mars.

Helen med familj och Lena med familj, som fixade maten och ordnade det så fint på min 75-årsdag.

Personalen på Manpower och personalen på Hotell Winn för vänligt bemötande och väl omhändertagande under min vistelse i Gävle

Peter Randmaa, Anders Harrysson och Gun Martinsen på Företagshälsan, Brunnsgatan i Gävle, för deras underbara insatser, arbeten, stöd, hjälp, driv och känsla för sina patienter. Ni är en unik hjälp i dagens samhälle. Jag är glad och lycklig över att min arbetsgivare anlitat er! Tack vare er är mitt liv under kontroll och på bättringsvägen. Ni fångade mig i tid!

Ulrika Lilja, AT-läkare på Södertull. Ett sådant trevligt bemötande när jag kom med mitt ”vattniga” knä! Tack för kvällssamtalet likaså. Röntgen nästa! Du har helt klart valt rätt yrke.

Tandläkare Solveig Hultström, och hennes sköterskor Pia och Susanne. Tack för att Ni stod ut med mitt nästan dagliga spring hos Er. Nu passar bettskenan perfekt. Tusen tack.

Millan på Nian Kosmetik för den suveräna hjälpen hon ger när man ska handla där både vad gäller make up och hårprodukter.

Mer läsning

Annons