Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alla som generöst...

bidrog till det fina resultatet av vår loppmarknad. Ett stort tack till Ica-affären i Hedesunda för den fina delikatesskorgen.

Dr Eva Brandon på lungkliniken. Du tröstade och hjälpte mig, gav mig rätt medicin. Tack till Dr Thomas Weitoft, reuma. Du som lärt mig att sprutor inte är farliga. Tack till min husläkare H-P Nilssen, Strömsbro, du ställer upp och lyssnar.

Katrin, Peter, Marie, Stefan för en härlig fest med dans, frågesport och lekar på Monica och Lennarts 40-åriga bröllopsdag.

Anders Forsell, på avdelning 25 lasarettet Gävle. Han har i många år ställt upp för mig med sin empati, och humor, och kunnighet. Det finns ingen som du!

Kerstin med personal på hudmottagningen Gävle Sjukhus. Jag vill tacka för den fina tulpanbukett jag fick av er efter mina fem veckor hos er. Det värmde. Ni var alla så trevliga och det var en intressant tid.

Personalen Funky Hair. Särskilt till Marie för din proffsiga klippning. Jag är jättenöjd.

Sofia Hådell, Ockelbo, som i helgen inbjöd åtta personer till sitt hem. Under sakkunnig ledning av Erik Welamsson orienterade han oss hur curry-linjer, ley-lineslinjerna i marken påverkar människor och djur. Tack för goda soppor, hembakat. Du är en pärla.

Ann Welander, läkare på Andersbergs hälsocentral, för ditt stöd, omsorg och engagemang under Kurts sjukdomstid och bortgång.

Alla som bistått oss under Kurt Ericssons sjukdomstid. En blomma till onkologen, avdelning 17, palliativa teamet och Bomhusgården, som varit ett stort stöd under hans sista tid.

Läkaren Jan Ingemarsson och läkare Susanne Ledin med sina team, som mycket professionellt räddade mitt liv i samband med att jag drabbades av komplikationer vid Wilmas födelse. Tack även till BM Inga-Britt Lenner, personalen på IVA samt BB. Vi är er evigt tacksamma.

Min toppentränare Kent Öberg, P 99 IK Sätra, samt till Stig och Pelle.