Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla underbara små människor...

Annons

samt Fredrik och Tony på Älvboda Friskola för ännu ett fantastiskt vackert och underhållande luciaframförande i Skutskärs kyrka, Man blir varm i hjärtat.

Jaana Lundström

Lungkliniken avd. 109L för min uppassning och vård veckorna 49 och 50.

Kram Jessica, rum 24.

Alla på avd.112 ortopeden, Gävle sjukhus för att ni finns, jag förstår inte hur ni orkar, långa skift, många patienter, många olika behov, ni är guld värda. Tack också ni på op. för att ni gav mig en till chans att leva.

Han med EDS, titanplattoroch skruvar i nyckelbenet, rum 13:1 

Åsa Mårtensson på Konstcentrum i Gävle för en lika pedagogisk som engagerande visning av utställningen ”En dock är en nyckel” för 15 kinesiska studenter.

Barbro Sollbe

Doktor Peo med personal. För flera år sedan fick jag doktor Peo Hermansson vid Brynäs hälsocentral som min läkare. Jag konstaterar att den vård och empati jag fått genom åren har varit förstklassig på ett proffsigt vis.

Stamkunden Leif

Festfixarna av SRF Gävles julfest den 13/12 på restaurant Kvarnen där det var god mat, dans, lotteri, julunderhållning, uppträdanden men också plats för improvisation. Låt oss hoppas att lite av denna festglöd följer med in i vardagsarbetet 2009.

Catarina med flera

Barnen från Ulvsäterskolan som sjöng så fint på HSB Sätras luciafest.

Vi som var där

Den person som den 8 december lämnade in min väska som jag hade glömt i kundvagnen utanför Ica Maxi. Tack även till tjejen i ”thai-vagnen” som tog hand om den. Underbart med så ärliga människor!

Tankspridd

Personalen på Carema äldreomsorg, vån 7, som onsdagen den 10 december bjöd på julgröt, julskinka och mycket annat gott. Det var trevligt arrangerat. Jag vill också tacka de skönsjungande damerna som fredagen den 12 december bjöd på fina lucia- och julsånger.

Kerstin

Björkegrenska Gårdens personal för god omvårdnad och en trevlig grötfest.

Aja med anhöriga

Personalen på Inredningsbutiken Två Plan för ert trevliga bemötande och fina service vid hemleverans. Jag är mycket nöjd med sängen.

Norrbågen 23

Lillemor och Margareta Runesdotter för en härlig och underbar kväll som återförenade oss, väckte minnen och glädje. 50 år i restaurangbranschen!

Alla f.d. anställda på Pigalle

Alla barn från Kardborrens dagis som sjöng så fint för oss på Testebovallen under luciakvällen. Det var en härlig julstämning på isen tack vare er alla. Tack även till stortomtarna som hjälpte till. Ser fram emot nästa lucia.

Annette

 

Mer läsning

Annons