Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fint och färgglatt

/
  • Hett i skejtparken. Martin på brädan har ”Big brother-kepsen” Neff och de rätta långa strumporna. Kepsen kostar 399 kronor och strumporna från Independent 129 kronor, Shorts från Voccom 699 kronor, T-shirt Matix 299 kronor och skor Circa 699 kronor. Max som tar igen sig har en luvtröja för 999 kronor från Sweet och DC skor för 899 kronor. Allt från Sea Fun.
  • Sommarkille. Max i somriga kläder med färg, keps från Rip Curl 299 kronor, T-shirt Sweet 349 kronor och lila jeans också Sweet 599 kronor, allt från Sea Fun.
  • Sommarskön herrskjorta i många färger från italienska Ra-re kostar 1599, finns på Muskot.
  • Jeansjackan från Odd Molly har en broderad fjäril på ryggen. Finns på Sivi Shop.
  • Sommar i stan. Clara i skir strandklänning i nougat 1999 kronor med tuff arméjacka 2299 kronor, båda från Hunkydory finns på Sivi Shop.
  • Gammelrosa blus från Rabens Saloner 1100 kronor, tufft nitskärp Ra-re 1599 kronor och orientaliskt-romantiskt hängsmycke Syster P 550 kronor, allt från Muskot.
  • Klädda för sommarens grillfester. Marcus har somrigt sand-gula byxor från Ra-re som kostar 1349 kronor. Jenna har sköna shorts med färgstänk för 999 kronor, också från Ra-re, finns på Muskot.
  • Sommartjej på språng. Clara i färgglad klänning 1599 kronor och jeansjacka med brodyr 1999 kronor från Odd Molly, gråa boots som kan hasas ner 2395 kronor från Sendra, stor skinnväska 2995 kronor från Deeday, finns på Sivi Shop.

I sommar ska vi klä oss i mycket färg, fina detaljer och shorts.

Annons

Nu är det både klara och mjukare färger som gäller, enligt Britt-Inger Lindh på Sivi shop. Odd Molly har sin speciella mix av olika mönster som ger en kreativ stil. Dovare nyanser som naturvitt, armégrönt, puderrosa och nougatbeige är också inne. Gärna med detaljer som spetsar, brodyr eller sjalar och att mixa feminint med rockigt är helt rätt.

Ted Eriksson på Sea fun säljer bekväma kläder både för skejtare och andra ungdomar som vill ha en snygg och ledig stil. Han tror också på mycket färg, knalliga jeans helst i lila till en t-shirt med tryck i glada färger. Långa strumpor till shortsen är en modedetalj som kommer starkt. På 80-talet hade de flesta skejtare långa strumpor och nu är det på modet igen. En kombination som både fläktar och skyddar sommarben i farten, samtidigt som det underlättar för rörligheten. En viss keps med en gubbe på, som har figurerat i Big Brother, är också riktigt het just nu.

Syskonen Liam och Jonna Lindström på Muskot är inne på samma linje. De vill se mycket färg till sommaren och gärna i mjuka och dämpade nyanser. Shorts är ett måste och passar vid alla tillfällen, lika snyggt till platta ballerinaskor som till högklackade leopardpumps.

Tuffa vintageshorts med färgstänk på bryter fint mot en ljuv gammelrosa top, nitskärp och höga klackar. Han blir sommarfin i sandgula byxor med en rutig skjorta till i härligt beckibölja-liknande tyg. Både sköna och snygga kläder som passar perfekt till sommarens grillfester.

Mer läsning

Annons