Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grön, grönare, grönast!

/
  • Vi vill ha färg och spanar ivrigt efter knoppar i rabatten.

Det kanske säkraste vårtecknet av dem alla är här - Trädgård är tillbaka! Varannan lördag under hela säsongen kommer vi att bjuda på inspirerande reportage, fiffiga lösningar och aha-upplevelser.

Annons

Ute är det fortfarande mest grått och brunt men mina kollegor, Anna och Jenny, bjuder på grönt både för fönsterbrädan och magen i form av groddningstips. Raw food ligger ju i tiden och lite nyttiga groddar slinker väl alltid ner även hos den mest inbitne köttätare. Dessutom är det alltid roligt när det växer och grönt är skönt även som färgklick.

Annars spanar vi väl alla efter de första knopparna i rabatterna för nu vill vi ha något färgsprakande. Och hur gick det med lökarna vi petade ner i höstas, har buskarna klarat vintern och står klätterstöden kvar? Våren är en glädjens tid blandad med viss oro hos oss odlare. Nu vill vi bara ut!

Under säsongen kommer vi att bjuda på en blandad kompott med tulpaner, böcker, pallkragar, ogräs, japanskt, biodling, bär och mycket, mycket annat.

Följ oss i papperstidningen, på webben (www.gd.se/tradgard), på facebook (gd.se) och på instagram (gefledagblad) så missar du ingenting.

Vill du tipsa om något så gör du det på tradgard@gd.se

Sätt spaden i jorden för nu kör vi!

Mer läsning

Annons