Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hårfärg: Blandad

Annons
Har du någon gång mött en personsom har haft en ovanlig färg på håret?

Kollat lite snett och tänkt för dig själv,vilken gräslig färg, men innerst inne känt attdet kanske inte var så dumt, nästan lite mysigt ochsnyggt.

För ett halv år sedan var det inte så vanligtmed starka färger i håret, men som om det skulle hasvept in en våg utav färger har det nu i höstmörkretförvandlats till en trend. Det är de klassiska 80-talsfrisyrerna som börjar att komma tillbaka, bland annat frånTyskland.

Att färga håret har man gjort länge men attfärga det i några av alla dessa starka färgerhar blivit något nytt. Hur gammal man är spelar ingenroll, det handlar om att våga. Höstens hårfärgerär lila, rosa och röd. Många unga färgarhåret på varandra.

- Att jag låter mina kompisar färga håretpå mig är inget jag är rädd för, tvärtomdet är spännande och coolt, säger Nikie Westman,18 år, på cirkuslinjen på Vasaskolan.

Tycker du att din frisyr är tråkig? Då äridén att färga om det en toppenlösning. Du behöverju inte klippa dig det räcker med att lägga till färg.

Kolla in bilderna på frisyrerna vi hittade påVasaskolans skolgård och låt dig inspireras till egnaidéer om hur just du skulle vilja ha ditt hår.

JOHANNES KVIST, prao-elev

Mer läsning

Annons