Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kristin bloggar om Brynäs

/

”Kristin på läktaren” heter egentligen Kristin Nylander. Hennes blogg om Brynäsmatcher som läses av ungefär 100 personer per dag. Hon läser mellan fem och tio bloggar till frukost medan hennes egen blogg blir till på fem minuter.

Annons

Kristin har bloggat i ungefär ett år. När hennes första blogg blev för personlig tröttnade hon och la ner den. Då hade hon redan startat bloggen ”Kristin på läktaren”. Bloggen handlar om Brynäs och deras matcher men eftersom det inte är match varje dag och Kristin skriver varje dag stoppar hon in vardagliga händelser. Mycket humor men inte elakt skvaller säger hon själv.

– Jag var sen med att börja blogga. Alla kompisar hade redan börjat. Så det var väl nyfikenhet blandat med tjat som gjorde att jag började.

Hon tycker om att uttrycka sig i skrift och sticker inte under stol med att hon gillar uppmärksamheten.

Många av de bloggar hon själv läser är skrivna av hennes kompisar vilket lett till att hon inte hör av sig lika ofta till dem. Hon vet ändå vad de gör och hur de mår via bloggarna.

– Det kan vara intressant att läsa vad som händer i andras liv. Vissa bloggar blir man glad av, andra är snygga med många bilder. Jag vill hellre skratta med än tycka synd om bloggaren. Tjejer som bara visar läppstift eller nya outfits läser jag periodvis.

Mer läsning

Annons