Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu blir det ljuva livet!

Annons

Hej och hopp! Hoppas alla som haft semester fått några dagar utan detta regnande. Tyckte det lät så bra när man för några år sedan talade om att vi i Skandinavien skulle få varmare och tropiskt klimat om några tusen år. Underbart tänkte jag! Trodde inte då att det skulle vara tropiskt regn och stormar på sommaren och blaskiga varmare vintrar utan snö. Hade väntat mej något mycket bättre och skönare. Inte bara vatten i mängder. Nu kommer det att bli mygg, jag lovar! Dalälven som svämmar över och det är väl så istiden börjar. Först blir det så hett som i helvetet, så bara insekterna överlever och alla däggdjuren stryker med. Sen kommer is och kyla! Ja ja den som lever får se.

Själv håller jag på att ladda inför Pridefestivalen och ska försöka överleva veckan som snart stundar i Stockholm. Var hos frissan och hämtade stora kassar med fint kammade och nylagda peruker till mej så jag skall vara riktigt fin och glad! Förra året var ju tanten Babsan irriterad och sur. ”Babsan slår ner en vakt”, kunde man läsa i kvällspressen. Detta för jag inte fick gå ut och hem som jag ville. Lovar detta inte skall ske i år. Detta år har Priden flyttat in tillbaka i Tantolunden igen och bakom stängda grindar ska det festas och leva ”la dolce vita” hela veckan.

Förra året blev för mycket för turisterna som helt fritt kunde se på när alla gay och glada människor for runt i Kungsträdgården och viftade med regnbågsflaggorna och sjöng en massa schlager dag och natt! Då var det öppet för alla som ville sitta med öppna munnar och titta på alla små homosar som inte räds för att visa upp sig med eller utan glitterboa! Det blev lite mycket för alla barnfamiljer som satte glassen i halsen och försökte förklara för sina barn att likt dom nakna pojkarna på det fina grekiska porslinet hemma, bara leker och sportar och har roligt med varandra. Även jobbigt för alla glada gays som ville leva ut sin stolthet och blev beskådade som några apor i bur. 

Såg igår ett gäng japanska turister stå och fotografera en affisch från filmen ”Cockpit” med Jonas Karlsson iklädd blå klänning och bredvid satt en bild på Loa Falkman i plymer och paljetter inför musikalen ”La Cage aux Folles” som snart ska spelas på Oscarsteatern. Dom stackars små turisterna fotade glatt framför dessa två uppsminkade herrar. Vad ska turisterna tro om Sverige? Och gissa om dom blev glada när jag stannade och erbjöd dom att prova mina fina Babsan-peruker!  Det blev kö kring Stureplan med alla som ville ha en bild med Babsankrull. Även stressade stockholmare stannade till, log lite rart och ville oxå ta en bild. Tänk vad lite rosa gör folk glada! En stund i duggregnet, och allt blev så glatt och lite gay! Det behövs inte mycket ibland.

Nu i veckan skal jag ha ett releaseparty! Jag har gjort en ny singel! ”Han tror på mej” heter låten och Larry i den härliga Gävle-schlagertrojkan är skyldiga. Kommer att ha den till hösten i nya After Dark-showen. Men nu ska den spelas som en sommarplåga under hela Priden!  Det kommer att surra värre än myggen kring Dalälvsmynningen när min nya låt släpps. Svensktoppen nästa!

Jag som legat så mycket men aldrig hamnat på någon lista!   Ja ja den som lever får se.  

Kram. Babsan

Mer läsning

Annons