Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Överdos av Robert och Maria

Hejsan igen alla fina!
Nu märks det att det är höst, kring huset i Furu­vik är det tyst! Ingen fågelsång längre, det kvittrande som brukar vara örongodis under våren och sommaren är nu borta.

Annons

Nu hörs bara lite ljud från grannar som spikar och skogsröjningen för den nya järnvägen över Harnäs och Furuvik. Blev så glad när en journalist ringde mej och ville prata med mej om en bok om Furuviksbarnen. Veteranföreningen samlar material och historia. Jag fick ju vara med och regissera och jobba med dom fantastiska barnen fyra år i Furuviksparken. Jag bara hoppas att dom kan fortsätta igen med sina cirkusshower inne i cirkusen, nu när Sveriges största nöjesparksägare Park & Resorts tagit över.

Nere i Stockholm märks det också att sommaren inte släppt taget. En massa turister vandrar omkring med kartor i händerna. Men många har hyrt små saker och åker omkring stående på två hjul! Segways heter ett styre och motor på två hjul som rullar på trottoarer och promenad vägar. Kan se kul ut när en grupp rullar förbi stående, helt ljudlösa är dom också. Tyvärr är det dom som skulle behöva promenera som står på dessa motordrivna maskiner! Dom är lite överviktiga, lite slöa med sina breda häckar och guppande magar! Medan små smärta japaner rusar i grupp och följer en människa med flagga på en pinne kring Gamla stan och Slottsbron.

Var och såg The Arks sista spelning förra veckan på Gröna Lund. Så trist att dom slutar. ”It takes a fool to remain sane”, sjöng Ola Salo till publiken och sa att efter The Ark så var det publiken som skulle fortsätt sprida meningen i den texten vidare på 100 olika sätt! Det krävs en galning för att hålla sig frisk i en lite fri översättning! Det kändes tomt efter deras sista konsert. Dom slutade fint och värdigt med det dom var bäst på, showen, texterna och musiken. Tack för allt The Ark!

Värre var att jag såg att min favorit Björn Skifs skamed köra show på Tyrol med Lennie Norman!! Kunde inte Lennie hellre kört sitt sista skämt förra veckan i stället för Salo! Det är alltid så.

Eller som att Robert Gustafsson är med överallt. Senast nu i Gustafsson 3 tr! Får inte folk nog? Även jag tycker han är rolig, men hur kul kan man bli? Han kör 25-årsjubileum på Rondo i Göteborg, det säljs videor på allt vad människan gjort och nu då på SVT Gustafsson x 3 olika gubbar med olika läten. Hjälp mej, finns ingen annan?

Börjar efter viss resebyrå-reklam bli lika trött på Maria Montazami. Den trögpratande härliga Hollywoodfrun dyker upp lite för ofta här och där. Annars slåss tv-kanalerna nu om heta profiler. Mest män. Filip och Fredrik i Breaking News, Adam Live med Alsing, Hellenius Hörna med David, Robins med herr Paulsson, Skavlan med norska Fredrik. Skönt att Karin Hübinette finns på SVT 1. Vill inte bli sentimental, men visst var Stina Dabrowskis toppen på sin tid med sitt avslutande hopp i slutet! I helgen ska jag se två andra starka kvinnor. Carola på Tyrol och Lena PH på Cirkus. Bägge ute på kungliga Djurgården, vägg i vägg. Skall bli så kul. Kul med Lena och Carola är ju, ja... Carola!

Kram och lycka!

Din egna Babsan

Mer läsning

Annons