Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Par misshandlades på Brynäs

Ett ungt par har anmält att de blev misshandlade på Brynäs i går kväll. Ett okänt par kastade sig över dem och utdelade sedan sparkar och slag.

Annons

Den 19-åriga kvinnan och hennes 23-årige pojkvän var på väg hem från en fest i centrala Gävle. De passerade Södra Skeppsbron och gick i riktning mot Atlasgatan när de fick syn på ett par som gick mot dem. De bytte sida på trottoaren för att undvika en kollision men när de möttes blev de plötsligt påhoppade.

Killen gav sig på 23-åringen och tjejen kastade sig över 19-åringen. De fick sedan ta emot både sparkar och slag innan killen och tjejen försvann från platsen. Vad som orsakade överfallet har de ingen aning om. Det unga paret har inte kunnat ge någon beskrivning av det okända paret annat än att killen var drygt 180 centimeter lång och att tjejen var 160 centimeter.

Efteråt blödde 19-åringens näsblod och ett av hennes ögonbryn var spräckt. 23-åringen klarade sig utan allvarligare skador. Ingen av dem behövde dock uppsöka sjukhus. Polisen har för närvarande inga spår efter det okända paret.

Mer läsning

Annons