Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ska man betala?

Annons

Hej kära vänner! Nu är det kristider, många har dåligt med pengar efter många helger.

Även inom kändiseliten är det kris! Det har varit många galor, både tv-sända och andra som större kvällstidningar står bakom. Och visst får jag inbjudningskort, vackra och påkostade. I stora glittriga kuvert och på glansigt papper är jag inbjuden till än det ena och än det andra.

Men nytt för i år är att det kostar! Helt plötsligt efter alla gratisfester man varit inbjuden på ska man betala in på ett postgironummer!?

Vad hände med dom glada galna kändisfester då man fick både mat och dryck gratis? Och ibland en gåva i en lyxig påse när man gick nöjd och glad hem.

Först var det Grammisgalan som sändes i TV4. Dit skulle man betala 1 895 kronor per person för att vara med i hovet vid något kändisbord och vinka i tv och bli fullare än de nominerade skivartisterna.

Och var man nominerad som artist eller grupp fick man bara en biljett per nominerad grupp! Jag vet då inte om jag har lust att börja betala för att vara med i tv. Det är ju liksom mitt jobb och då brukar jag ta betalt!

Sedan var det Guldbaggen på Cirkus som kostade 1 195 kronor. Men då lockas det med stor buffé efteråt på Operakällaren. Där önskades också att vi skulle klä oss i ”gala”. Det vet man ju hur det blir då! Kända människor i Sverige kan inte klä sig fint! OK Babsan, ja tack jag vet!

Nu får vi hoppas på att trenden vänder, mera gratisfester till kändisarna! Man får ju en chock när man skall betala för spriten man dricker.

Det finns tack och lov många fester som fortfarande är helt gratis. Till exempel den 20 januari fyller Rockbjörnen 30 år och det brukar bli årets blötaste efterfest! Så skall du träffa någon halvkänd människa den 23 januari får du räkna med bakfylla. Brukar bli en storslagen musikfest på Cirkus.

Jag har sett på ”Lets Dance” igen och förstått att dom medverkande inte tjänar mycket på att träna dagarna långa och sedan bli kritiserade i sändning av den hårda juryn. Kanske därför det är svårt att få dom ”Stora kända A-kändisarna” med. Men har det inte blivit en salig blandning figurer på dansgolvet denna omgång? Lite cirkusvarning tycker jag. Världens starkaste man, löpar-Linda, boxaren George Scott, stilfulla Carl Jan med vita handskar och sin ostronkniv i fickan! Jag väntar bara på att Hasse Aro dansar med en björn eller en pingvin.

I reklamen hade TV4 lovat ”vilken stjärna kommer att falla först?” Stjärna?? Är det journalistfrisyren eller bloggvärldens Blondinbella eller kanske den fruktklädda punktjejen Kitty som är stjärna? Förlåt mej, men jag kan då inte se till någon större stjärna. Då är Elisabeth Höglunds hår och röst mera kända än alla flickorna ihop. Men tummen upp och jag hoppas han kommer vara kvar länge länge, eller vinna – Morgan Alling!! Där kunde man snacka om dans!! Vilken kille.

Jag själv dansar nästan varje dag nu med. Vi repeterar inför premiären på After Dark i Eskilstuna den 29 januari. Jag har ju hoppat in i ställe för Lasse Flinkman. Och Christer Lindarw tycker det är bra att jag har tagit över i hans ställe. Inte många som kan fylla ut hans kostymer. Utan att sy in dom!

Hoppas vi kan komma med vår turnén till Gävle också, vi får se vad som händer till hösten.

BABSAN

Mer läsning

Annons