Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Turnén gör mig snurrig i peruken

Annons

Hejsan alla mina vänner!

Livet leker och jag mår bra! Jag är ute nu på turné med After Dark och efter premiär i Eskilstuna har vi nu i helgen varit i Linköping, Jönköping och Örebro. ”Hej alla Örebroare!” sa jag som Kungen, när vi var i Jonköping! Jag blir alldeles snurrig i peruken av allt flackande och åkande.

En lång resa gjorde Ingemar Johansson nyss. Han lämnade jordelivet och for till himlen och får träffa sina gamla boxarkompisar. Nu blir det roligt bland molnen. Nästa gång det blixtrar till och åskan går kan vi vara säker på att Ingo slår till sin kända högernäve! Jag och Ingemar sprang Gökotte-loppet på mitten av 90 talet. Jag – trots höga klackar – kom före, men han var lite rund på den tiden.

Och så är det snart dags igen för starten av Melodifestivalen. Nu drar cirkusen igång igen. Vet ni att vår underbara trio från Gävle – Forsberg/Sjöberg/ Wastesson skrivit en låt till mej som kom med bland dom sista! Den är så bra!

Christer Björkman får säga vad han vill men den skulle varit med. Jag har hört några av bidragen som kommit med och utan att skryta så var min ”Cabaret” bättre än många!! Den där schlagerjuryn förstår sig inte på kvalitet! Jag kommer att släppa min låt ändå med trion från Gävle. Så ni kommer att få höra den!

Det enda roliga i årets schlager är vad blonda Lili och Susie-töserna skall hitta på! När dom var med sist då var ju liksom schlagern på topp! Och det hade den blivit igen om jag varit med!

Toppen med Petra Mede som programledare. Jag fick se henne i veckan på den stora QX Gay-Galan.Petra var fantastisk där!

På galan fick snygga långa Gustav Skarsgård pris som ”Årets Hetero”! Men han undrade hur dom visste att han var helt hetero!? Roligt och spännande tyckte jag, och smet genast bakom scenen och hånglade upp honom mot en vägg, innan jag skulle dela ut priset till Amanda Jenssen som vann ”Årets Artist”. Det var mycket pussande och kramande på denna galafest på Cirkus. Skönt tycker jag att det finns så mycket kärlek i luften efter några glas champagne. Alla riksdagsmän och kvinnor var där utom KD. Dom stackarna tror på den perfekta drömmen om 50-talet med kärnfamiljsromantik, hemma-mammor och abortrestriktioner! Dom lever inte i nuet direkt!

Nej, nu skajag inte gå in i den politiska debatten, för den förstår jag mej inte på. Men när Thomas di Leva öppnade hela galan då blev vi nog alla lite religiösa på ett modernt sätt vill jag lova!! Tänk så stolt jag blir att jag kommer från samma stad som honom! Thomas och Rolf Lassgård som nu också skall sätta på sig klänning och spela tant i ”Hair Spray”. Ja inte får man vara ensam om nått!!

Puss i ljumsken på er alla!!

BABSAN

Mer läsning

Annons