Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Visa din trädgård du också!

/

Höstlöven börjar så sakta dala ner över dammen i min trädgård. Jag läser på, grunnar och funderar.

Annons

Ska fiskarna få övervintra i dammen eller ska jag ordna ”vinterbostad”? Förhoppningsvis har jag lite tid på mig innan det blir riktigt kallt.

I år har vi på Trädgårdsfröjd inte besökt några trädgårdar med dammar men många andra vackra, färgglada, nyttiga och spännande ställen. Ägarinnan till en av dessa härliga trädgårdar frågade:

– Varför är det så få som törs visa sin trädgård?

Själv tog hon emot med öppna armar när det var dags för Tusen Trädgårdar och fick 300 besökare! Det visar att intresset för trädgårdsinspiration i rätt zon är enormt. Frågan är alltså berättigad. Om fler visade sina fantastiska trädgårdar skulle vi som vill titta ha mer att välja på och ni som visar upp er trädgård behöver inte få en hel hord av besökare. Något att tänka på.

Reportaget om nunnan Christodolis kryddträdgård får avsluta Trädgårdsfröjd för den här säsongen. Det har blivit dags att ta upp de sista grönsakerna, gräva upp knölar för vinterförvaring och njuta av höstfägringen. Men till våren är vi tillbaka igen. Det finns många vackra trädgårdar som ännu inte är omskrivna. Några känner vi till men de flesta vet vi ingenting om.

Så har du har en trädgård du vill visa våra läsare, en rabatt du är nöjd med, en grönskande balkong eller omhuldad kolonilott – hör av dig till oss på Trädgårdsfröjd närhelst du vill.

Ha en skön höst och vinter.

Mer läsning

Annons