Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Olsson vill se förbättringar

Gefle IF visade upp ett imponerande passningsspel mot Djurgården.
I eftermiddag vill tränaren Pelle Olsson se att andra detaljer förbättras.
– Helheten är alltid viktigast, säger Pelle inför hemmamötet med Brommapojkarna.

Annons

Måndagen den 18 februari åker Gefle IF till Barcelona för en veckas träningsläger.

Innan dess ska ytterligare två träningsmatcher spelas – i eftermiddag står Brommapojkarna för motståndet på Strömvallen och nästa lördag kommer Syrianska på besök.

Förra lördagen blev det förlust med 1–2 mot Djurgården, men det fanns en hel del positivt att ta med sig från den matchen.

Framför allt ett glimrande passningsspel.

– Passningsspelet var bra, och jag tycker också att vi hade god kontroll på försvarsspelet. Vi visste att vi behövde komma upp på en annan nivå än mot Mariehamn i matchen innan. Nu väntar ännu en allsvensk kollega, och jag hoppas att vi kan komma upp ett par snäpp på olika sätt, säger Pelle Olsson och tillägger:

– Exakt vad är dumt att gå in på. Helheten är alltid viktigast och vi måste fortsätta vara noggranna.

Vänsterbacken Pär Asp ådrog sig en knäskada mot Djurgården senast, dock ingen allvarlig sådan, och finns inte med i dagens match. I övrigt saknas Marcus Hansson, Olof Mård, Johan Svantesson, William Lundin, Sive Pekezela och målvakten Emil Hedvall. Den sistnämnde kommer i dag att spela finalspel i futsal-SM med sin före detta klubb Söderhamns FF.

– Söderhamn hade inga tillgängliga målvakter, på grund av skada och avstängning. Jag blev kontaktad och gick med på att de kunde få låna Emil, om han själv ville. Och det ville han, säger Pelle Olsson och tillägger:

– Vi har haft en bra träningsvecka. Det är också glädjande att både Mård och Hansson är tillbaka och tränar för fullt.

Mer läsning

Annons