Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oremo söker lyckan i Norge

Johan Oremo, som slog igenom med dunder och brak i Gefle IF för några år sedan, är på väg bort från sin nuvarande klubb Djurgården.

Annons

Just nu befinner sig 25-åringe Johan Oremo i Tromsö där han under veckan ska provträna med det norska Tippeligalaget som slutade tvåa i ligan den senaste säsongen.

Oremo, som dragits med stora skadeproblem under sina år i Djurgården, har egentligen ett år kvar på sitt kontrakt där.

Men redan i höstas stod det klart att han inte ingår i Djurgårdens framtidplaner och att han är fri att gå till en ny klubb.

– Efter ett tips vi fick innan helgen bestämde vi oss för att titta närmare på spelaren, säger tränaren Per-Mathias Högmo till norska NRK.

En annan gammal Geflespelare som söker ny klubb är Jonatan Berg. Som vi tidigare rapporterat bröt han sitt kontrakt med italienska Taranto förra året, men han får inga anbud från allsvenska klubbar.

Berg, som bor i Göteborg, har tränat med Gais men där lär det inte bli spel.

– Om inget lag i allsvenskan är intresserat, vilket lär visa sig snart, så är ett korttidskontrakt i superettan en bra lösning. Då får jag komma igång och spela och få visa bättre lag att jag kan tillföra något i allsvenskan, säger Jonatan Berg till Värmlands Folkblad.

Mer läsning

Annons