Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så spelar SAIK i vinter – onsdagar och fredagar

Bandyns spelprogram är nu helt klart.

Och det är onsdagar och fredagar som gäller om man vill se SAIK:s hemmamatcher i vinter.

Annons

Med undantag för sista hemmamatchen mot Kungälv så är det uteslutande onsdag- och fredagkvällar som gäller i Göransson Arena kommande säsong. Hemmaprogrammet inkluderar åtta onsdagsmatcher (inklusive annandagsmötet med Västerås), fyra fredagsmatcher (Vetlanda, Bollnäs, Broberg och Gais) och så avslutningen mot Kungälv.

Matchen mot Motala 5 december spelas utomhus.

Det var ett önskemål från de flesta klubbar då lördagsmatcher inte visat sig dra publik och konkurrensen från andra evenemang oftast är stor.

– Fredagar är vår bästa dag rent ekonomiskt, och onsdagar har vi ju alltid spelat matcher. Det är bra dagar då arenan sällan är uppbokad också, säger Sebastian Falk i SAIK:s styrelse.

Spelprogrammet är preliminärt eftersom matcher kommer brytas ur ordinarie omgångar och sändas i TV4.

Juniorerna Olle Andersson, 16 år, Andreas Nilsson, 17 år, Johan Lindqvist, 18 år, André Berglönn, 18 år, och Filip Berglönn, 18 år kommer alla träna med A-laget under sommaren och hösten.

Till hösten får man dessutom ett tillskott i pojklandslagsspelaren Olle Berglund från Boltic som börjar på bandygymnasiet. Olle är son till gamle storspelaren Kjell Berglund, med två SM-guld (i Boltic) och tre VM-guld på meritlistan.

Mer läsning

Annons