Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wikström inte förstavalet

Gefle IF jagar en mittback. Men Anders Wikström är inte längre det hetaste alternativet.

– Nej, vi har kommit längre med en annan lösning, säger Pelle Olsson.

Detta trots att man erbjudit Wikström ett kontrakt.

Annons

I gårdagens tidning kunde vi berätta att Gefle IF bjudit in Norrbys talangfulle mittback Medi Dresevic att träna med laget. Men han är inte tänkt som ersättare till Daniel Theorin. Och den förre Geflespelaren Anders Wikström är inte heller Pelle Olssons förstaval på den platsen. Detta trots att man erbjudit Wikström ett kontrakt och att han är intresserad.

– Vi har kommit längre fram med en annan lösning, säger Olsson.

Enligt GIF-tränaren handlar det om en mittback som kan vara klar inom kort. Men några namn vill han inte nämna.

– Nej, det är ingen idé om det inte går i lås.

Samtidigt har Anders Wikström, som varit utlånad till IFK Norrköping från Elfsborg under säsongen, fått ett kontraktsförslag från Gefle IF. Men ännu är det för tidigt för honom att skriva under något.

– Jag är Elfsborgs spelare från 1 januari och jag ska prata med den som blir ny tränare innan jag vet vad som händer, säger Anders Wikström.

GIF måste även köpa loss Wikström från det kontraktet, men där har Pelle Olsson tidigare flaggat för Sporten att det inte ska vara några problem. Ändå verkar Gefle valt ett annat spår.

För Anders Wikström finns förutom Elfsborg och Gefle också IFK Norrköping kvar som tänkbar klubbadress. Trots att uppgifter påstått motsatsen.

– Det stämmer inte. Norrköping är fortfarande aktuellt, säger Wikström som också hävdar att det finns andra klubbar som visat intresse.

– Ja, men det handlar inte om några konkreta erbjudanden i de fallen.

Mer läsning

Annons