Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allvarlig trafikolycka i Sandviken

Strax före klockan 17 inträffade en allvarlig trafikolycka i Sandviken, i korsningen mellan Fredriksgatan och Bessemergatan. En 40-årig mc-förare körde in i en personbil och enligt uppgifter från Landstinget Gävleborg och Gävlepolisen avled han av sina skador.

Larmet om olyckan kom 16.48. Enligt Gävlepolisens vakthavande befäl gjorde en personbil en vänstersväng. MC-föraren ska då ha kört rakt in i sidan på bilen. När ambulans och räddningspersonal kom till platsen var MC-föraren medvetslös och hjärt- och lungräddning påbörjades. Han fördes till Gävle sjukhus som senare meddelade att han hade avlidit av sina skador.

Den 40-åriga mannen var från Sandviken och anhöriga har underrättats.

Polisen har tagit båda fordonen i beslag. Kvinnan som körde personbilen chockades och fördes till Sandvikens vårdcentral. Enligt Gävlepolisen var det flera personer som såg olyckan.