Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allvarlig trafikolycka i Sandviken

Strax före klockan 17 inträffade en allvarlig trafikolycka i Sandviken, i korsningen mellan Fredriksgatan och Bessemergatan. En 40-årig mc-förare körde in i en personbil och enligt uppgifter från Landstinget Gävleborg och Gävlepolisen avled han av sina skador.

Annons

Larmet om olyckan kom 16.48. Enligt Gävlepolisens vakthavande befäl gjorde en personbil en vänstersväng. MC-föraren ska då ha kört rakt in i sidan på bilen. När ambulans och räddningspersonal kom till platsen var MC-föraren medvetslös och hjärt- och lungräddning påbörjades. Han fördes till Gävle sjukhus som senare meddelade att han hade avlidit av sina skador.

Den 40-åriga mannen var från Sandviken och anhöriga har underrättats.

Polisen har tagit båda fordonen i beslag. Kvinnan som körde personbilen chockades och fördes till Sandvikens vårdcentral. Enligt Gävlepolisen var det flera personer som såg olyckan.