Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Apropå...

Annons

...Teaterbiennalen
fortsätter den i dag, torsdag med föreställningar av "Katitzi (se krönikan till höger) både klockan 14 och 21 samt på fredag klockan 14. Och man spelar den alltså i Stora gasklockan. Andra föreställningar i morgon, torsdag är "De röda skorna" från Stockholms stadsteater Skärholmen som ges i Vasaskolan cirkus klockan 10 och 14. Norrbottensteaterns "Man ska ju vara två" ges på Vasaskolans teater klockan 12. Folkteaterns dansföreställning "Kom ta min hand" ges i dag, torsdag klockan 18, samma tid även på fredag och lördag, i Lilla gasklockan. Unga Klaras "Tröstar jag dig nu" i dag klockan 18 och på fredag klockan 13 på Folkteatern.
Turteaterns "Ferdydurke" på Spegeln, i dag klockan 18 och i morgon, fredag klockan 14. Teater Galeasens "Lagarna" i dag, torsdag klockan 12 och 18 på Gävle teater. Möbelmusikalen om IKEA "Ingvar!" ges på Konserthuset fredag, lördag, söndag (16, 18 och 13). Göteborgs stadsteaters "Publiken" ges i Sandvikens Folkets hus på fredag och lördag (19 och 14). Ingvar Kjellson kan ses på Gävle teater i "Ur ett övergivet arbete" fredag klockan 20 och på söndag klockan 16.

...Galaxen
är det vernissage i dag, torsdag på utställningen "Ord och Bild" med Åskar Flood och Tobias Wassberg.

...Ovansjö
blir det "örongodis" för orgel i kyrkan på söndag klockan 18. Vid orgeln Jan-Olov Berglund. Musik av Bach, Verdi, Lizt med flera.

...Gammelstilla
visar Anna N Pudelzon oljemåleri i caféet under maj och juni med start nu på lördag (11 - 16)

...Österfärnebo
är det konstvecka på biblioteket där med lokala förmågor. I dag, torsdag är det sista dagen och då kommer författaren och konstnären Carolina Thorell och musikern Mattias Windemo (klockan 18).

...Sandviken
blir det vårkonsert i Kanalkyrkan på söndag klockan 18. Inger Bergström dirigerar kanalkyrkans kör och Betlehemskören i Gävle.

Mer läsning

Annons