Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är inte det extremism?

Annons

Jag läste Ali Al Ganas debattinlägg i GD den 25/2 och blir både arg och illa till mods. Inlägget avslöjar obehagligt sanningen om vilka åsikter han har.

Läs mer: Al Ganas: "Jag har ingen plikt att ta avstånd"

Han drömmer om att vrida klockan tillbaka till år 760 och tycker att det inte är extremism. Det låter helt befängt och nästan lite skrattretande.

Tyvärr verkar han inte ensam i dessa vanföreställningar om hur vi bör bygga vårt samhälle. Uppenbarligen står Gävle Islamiska förening bakom dessa radikala idéer, då man som de själva säger, har tagit avstånd från GD, och har valt in Al Ganas i styrelsen.

Han tycker också att "vårt gemensamma, svenska, sekulära samhälle är en sämre plats för allmänheten". Hur kommer det sig att han valt att bosätta sig i Sverige över huvud taget?

Jag hoppas att hans debattinlägg visar på vilka radikala och extrema idéer han och moskén i Gävle driver. Om inte är det dags att vakna nu medborgare och politiker och ta tag i detta på allvar!

Ateisten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare