Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Åter påhoppad och kränkt

Annons

Jag har genom åren suckat och tyckt att det varit mycket klagande på hundägare som inte plockar upp efter sin hund. För mig, hundägare sedan barnsben, har det varit självklart att ta upp efter min vän. Folk, det vill säga vi, orkar inte läsa alla insändare om detta, trots det sitter jag här och skriver om just det.

Men, i det här fallet är det jag själv som blivit utsatt. Två gånger på kort tid har en äldre man, som bor inom samma område som jag gör, varit på mig att jag måste plocka upp efter min hund. Han är otrevlig och sitter tydligen och tittar ut genom sitt fönster om vi ska gå förbi, sedan går han ut och tittar efter om ”vi lämnat något” efter oss. Enligt honom är det tydligen bara jag som har en hund som går där (finns många). Jag känner mig påhoppad och kränkt, då jag alltid har påsar i fickan och tar upp efter min hund.

Jag säger till mina barn att det nog är synd om honom, han har tydligen inget annat för sig i sitt liv än att kontrollera och klaga på andra i sin omgivning. Tänk er för innan ni skäller och klagar på andra, ofta drabbar det oskyldiga.

Sorlt hundägare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare