Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Återigen domaren i fokus..."

Annons

Hej Keb!
Mycket tung förlust, där återigen domarn står i fokus.
Börjar så smått undra i fall det inte är domarna som kommer att avgöra hur sluttabellen kommer att se ut. När det är en så jämn och tight serie som det är i år måste domarn stå pall och inte bli så hemmabetonad, måste säga att Ulf Rådbjer avgör en mycket spännande och bra elitseriematch.

Domarnivån i år varit otroligt svag, med en mängd mycket konstiga och matchavgörande beslut. Att sedan dessa domare ska hålla varandra om ryggen och inte får bli kritiserade och inte inser sina brister och fel är även det beklagligt (den enda som erkänt att han gjorde ett fel domslut var väl måldomarn i Ängelholm).

Nej, sluta att dalta med dessa domare och starta en diskussion på allvar, för det är ett problem och standarden måste bli bättre.
Vore tacksam om spelarna får avgöra serien och inte domarna.Det hjälper föga att det diskuteras om domarna, det leder ändå inte till nån förändring - men ärligt talat så tycker jag inte att årets elitdomare varit så förbaskat dåliga som många gör gällande.

Rådbjer-insatsen var horribelt på sitt sätt, som det nu blev men karln är bara människa även han och måste få göra fel.
Synd bara att det kan innebära närmast katastrofala penningmiljonförluster för klubbar som kanske indirekt hamnar i kvalserien. Eller i ingenmansland, det nästan värsta av allt.

Mer läsning

Annons