Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Åtgärder måste till på själva parkeringen..."

Annons

Hej Keb!

Får börja med att tacka för härlig läsning och bra kommentarer från dig.

---

Men nu till anledningen till att jag skriver.

"Beroende på att där finns oftast ingen polis som stoppar trafiken nerifrån Lidl-hållet."

Men, nog för att det händer lite då och då att någon ändå lyckas komma fel, så tycker jag nog att blinkande rödljus och enkelriktade skyltar i samband med matchslut måste räcka?

---

Däremot så kan mycket göras vid utfarten från "norra" parkeringen där det ofta blir problem med bilar som svänger mot Sätra, att man kör i båda filerna från travparkeringen och framföralt kaos på själva parkeringen!

Det är där det behövs åtgärder och inte nere vid Lidl.

En dryg månad till premiär och öppet hus på måndag, nu börjar det brännas!

Trogen brynäsare

SVAR:

Okej, visst tycker man att rödljus och enkelriktad skylt borde respekteras av bilister - men eftersom det nu uppenbarligen inte gör det, så finns inget annat val än polisär bevakning därnere.

Det är min bestämda åsikt i saken. Det kostar givetvis - men måste få göra det, för att det här ska fungera klanderfritt! Dessutom är det som det är nu, uppenbar trafikfara.

(Folk vågar inte som det är nu, heller köra på vänsterfilen neråt Stigslund - rädda för att möta just bilar som kör mot enkelriktad traftik).

---

Att det dessutom kan göras åtskilligt via vakter (eller poliser) efter matcherna som slussar bilarna åt rätt och olika håll (precis som det var på gamla Gavlerinkens kaosliknande parkering) - och som du helt riktigt också påpekar, skulle givetvis än mer underlätta att parkeringen vid friidrottsstadion tömdes snabbare.