Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Baktanke bakom värvningarna...?"

Annons

Tjena Keb!

Finns det nån baktanke att man värvar ganska stora och tunga spelare i Brynäs i år - tror du, även om man kanske inte värvat spelare som spelar väldigt fysiskt?

Jag menar; det är inga små killar Brynäs tar in, bortsett från Granström på 178 cm (88 kg dock) och nu Dixon på 181 cm. Jonsson, Vas och Svanberg är ju inga fjäderviktare direkt heller.

Kul i alla fall att förstecentern är klar och att han blir med från start.

Ska bli kul att se honom mot AIK nästa torsdag i Jernvallen, om han nu blir med.

Jocke

SVAR:

Nja, vad ledningen i första hand sett till att få in är spelare som passar in i lagbygget, med bra karaktär och vilja att satsa och komma framåt i utvecklingen.

Att det sedan lett till storväxta killar men ändå rörliga och snabba är ju bara en fördel, som jag ser det i varje fall.

Om nye Stephen Dixon blir förstecenter får vi se, han vill säkert vara med och konkurrera om den platsen - men kom ihåg att Brynäs har bra centrar sen förut också att välja mellan i line up-femman.

* Kan knappast tänka mej att Dixon i dygnsomställningen kan spela redan i premiärmatchen mot Gnaget, då han väntas av Sundlöv komma senast på onsdag i nästa vecka.