Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Muhrén missar bara en match

Det grova matchstraffet Magnus Muhrén fick mot Kungälv i onsdags renderar i en avstängning.
Men det blir bara i en match och SAIK-stjärnan missar därmed morgondagens hemmamatch mot Motala.
– Det var skönt. Men just nu har vi lite för mycket folk borta för att det ska kännas riktigt bra, säger tränaren Ola Grönberg.

Annons

Det var efter en utebliven straff på övertid senast som ”Murren” reagerade häftigt och åkte på ett matchstraff som bedömdes som grovt. Det ger automatiskt en matchs avstängning men kunde ha blivit en till. Men beskedet till SAIK var skönt och Magnus är spelklar redan till onsdagsmatchen borta mot Gripen.

Däremot dras SAIK med andra spelare som också kan saknas mot Motala. Daniel Berlin och Henrik Hagberg var tillbaka senast efter sina sjukdomar och nu är det målvakten Joel Othén som drabbats av magsjuka. Läg också till Mikko Aarni som har problem med en ljumske, Patrik Södergren som också har känningar av en skada och i går på träningen var det Mikael Nilsson som klev av där baksidan av ett lår inte var helt okej.

– Det känns som lite väl mycket samtidigt. Men vi har ju en dag på oss innan det är match och jag hoppas att i alla fall någon av de drabbade kan spela. Vi får väl se, säger Grönberg avslutningsvis.

Mer läsning

Annons