Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick snacket efter SAIK–Edsbyn

Så här snackades det på Jernvallen efter Edsbyns 4–3-seger mot SAIK.

Annons

– Det känns för jäkligt och det är ju så i den här sporten att man inte får några stilpoäng. Vi gör en jättebra match men det räcker inte...

(SAIK-tränaren grämde sig rejält direkt efter slutsignalen)

– När vi leder med 3–1 kommer några individuella misstag som man inte har råd att göra mot Edsbyn. Först är Othén onödigt ute och sedan dribblar vi i ett förbjudet område. Två mål som vi bjuder på.

( analyserade vidare)

– Resultatet känns skit men annars är det härligt att se hur respektlöst juniorerna uppträder när de får chansen. Ted Haraldsson är helt fantastiskt bra och Kalle Mårtensson jobbar stenhårt. Dom har verkligen fattat vad det här går ut på. Muhrén och Mossberg är också enastående bra.

( hittade förstås glädjeämnen också)

– Nu har vi Kungälv borta på onsdag. Jag är ganska säker på att Henrik Hagberg är spelklar igen efter sin sjukdom och det finns gott hopp om att Daniel Berlin också kan vara med.

( kan i alla fall se framåt lite grann)

– Vi spelade helt perfekt i 75 minuter men tappade sista kvarten. Helt plötsligt gick vi ifrån det vi hade gjort så bra innan.

( om slutkvarten)

– När SAIK tog en timeout med drygt tio minuter kvar snackade vi om hur vi skulle anfalla.

(Edsbyns matchhjälte intygade att gästerna gick för ett avgörande)

– Vi var inte där i första halvlek. Men det blev bättre i andra – men då gick SAIK lite ologiskt ifrån till 3–1. Sen tycker jag att det är jäkligt starkt att vända matchen. Alla tror att vi bara ska åka runt och vinna matcher. Nu mötte vi ett lag med massor av bra bandyspelare.

(Edsbyns tränare vars lag fortfarande bara har förlorat en match den här säsongen)

Mer läsning

Annons