Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Södergren målade i sin come back

SAIK hade inga problem att köra över Villa-Lidköping på Jernvallen i kväll.
Det blev hela 8–2 (5–1) till Sandviken. Roligaste av allt; Patrik Södergren gjorde mål igen.

Annons

Sandvikens fortsätter att övertyga i bandyns elitserie. Det blev visserligen förlust i onsdags borta mot Edsbyn med knappa 5–3, men i går – hemma på Jernvallen – var Stålmännen segersugna igen.

Och som SAIK spelade. Laget gick fram till en 5–0-ledning innan gästande Villa tilläts reducera till 5–1 strax före paus. Men det sena reduceringsmålet var inget som hindrade hemmalaget att fortsätta ånga på i den andra halvleken.

6–1 kom sex minuter efter pausvilan och det var ingen mindre än Patrik Södergren som gjorde det målet. Magnus Muhrén (vem annars?) spelade fram "Lappen" som gjorde sitt första mål i SAIK-tröjan på flera år.

Södergren ersatte Linus Forslund, som inte spelade, i anfallet och förutom sitt 6–1-mål som på sitt sätt avgjorde matchen låg Södergren även bakom den straff som Magnus Muhrén satte till 5–0 i första halvlek.

Mot slutet flyttades Södergren ned och spelade högerhalv när Marcus Wedin behövde vila och det fungerade precis lika bra. Till slut vann SAIK matchen med hela 8–2.

Bland målskyttarna märktes för övrigt Mikko Aarni och Magnus Muhrén med två mål vardera.

Mer läsning

Annons