Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utgivaren: Finalerna väntar – då prisar vi lirarna

Annons
Anders Ingvarsson, chefredaktör och ansvarig utgivare. I bakgrunden en SM-kvartsfinal mellan Hammarby och Vetlanda.

Överkörningar i hallar, klassiska snömatcher utomhus, skrällar, avstängningar, spruckna drömmar och sagolika debuter.

Svenska bandysäsongen 17/18 har innehållit allt som en säsong ska göra, förutom ett missat VM-guld där längst borta i ryska fjärran östern (en turnering du kunde se exklusivt hos oss).

Nu är vi inne på upploppet, slutspurten. Kvaltider och finaltider. Och även om vintern håller norra Bandysverige i ett hårt grepp så börjar vårkänslorna skönjas under de allt mer ljusa dagarna.

Dramatik in i det sista – precis som det ska vara.

(+) Var med och utse vinnarna av Bandypuls-priset 2018

Vad passar då bättre att avslöja vår nya satsning? I år kommer vi att dela ut Bandypuls-priset – till en spelare som under säsongen 2017/2018 aktivt har bidragit till att lyfta sporten bandy. Detta genom sitt sätt att uppträda, både på och utanför isen.

Bandyn kallas inte helt oförtjänt för lirarnas sport. Många personligheter har vi sett genom åren, både sådana som briljerat med sitt spel, sin fart eller sitt skott – och de som utmärkt sig genom sin inställning eller sin frispråkighet.

Bandyn har sina profiler och sina ambassadörer.

Här försöker vi mejsla fram de lirare som verkligen lyfter sporten bandy, spelar som genom sitt agerande faktiskt bidrar till att utveckla bandyn.

För att vaska fram finalisterna och de som till slut får Bandypuls-priset behöver vi din och övriga läsares hjälp.

Bandypuls delar ut eget pris på bandygalan – här är alla kandidaterna du kan rösta på

Under onsdagen offentliggjordes tio kandidater till herr och tio kandidater till dam. Nu är det upp till er att rösta. Röstningen stängs på söndag 11 mars, sen blir det nedräkning på Bandypuls.se.

Priserna i de två klasserna delas förstås ut på banketten på finalkvällen nästa lördag. På scen då kommer våra redaktörer Jonna Igeland, Andreas Tagg och Christoffer Million att stå, tillsammans med de ni röstat fram till Bandypuls-priset.

Det känns riktigt kul att vi som så nära följer bandysporten hela året nu får vara med och prisa – hylla – de spelare som bidrar till att lyfta denna vackra sport ytterligare!

Anders Ingvarsson, chefredaktör och ansvarig utgivare

Klart: Bandypuls visar semifinalserien mellan Västerås SK och Skutskär

Mer läsning

Annons