Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bara kryss för Kungsgården

Kungsgården tog en viktig poäng mot Rengsjö, 1–1.
– Det känns surt, vi ville gärna vinna matchen och jag tycker vi var värd segern, säger Kungsgårdens tränare, Stefan Lundin.

KSK gjorde en blek första halvlek. Visserligen så tog sig Marcus Eriksson fram till några farliga lägen, men avsluten var alldeles för tama. Rengsjö gjorde 1-0 på en frispark som något billigt smet in vid målvaktens första stolpe.

– Vi snackade i paus om att kliva på och vara mer aggressiva, säger Stefan Lundin.

Och Kungsgården tog för sig i andra halvlek. I den 68:e minuten så kvitterade Marcus Eriksson. Sedan gick båda lagen för seger och spelet blev svängigt. Matchen hade kunnat sluta hur som helst men resultatet stod sig.

– Vi har 10–4 i målchanser och borde rimligen vinna matchen, men har för dålig kvalitet sista tredjedelen. Nu får vi gå hem och träna avslut, avslutar Stefan Lundin.

Kungsgårdens nya yngre spelare från SIF har en del problem med underlaget. Det är en viss skillnad på naturgräs kontra konstgräs.

Poängen innebär att Kungsgården parkerar strax ovanför nedflyttningsstrecket. Nästa match möter KSK, IFK Timrå borta.

ULF RABON

$1

KUNGSGÅRDEN-RENGSJÖ 1–1 (0–1)

$1

Målen: 0–1 (27) Christian Törnros, 1–1 (68) Marcus Eriksson.

$1

Domare: Marcus Jeppsson, Gävle.

$1

Publik: 65.

KSK:s tre stjärnor:

Anton Cederberg, mb

Kim Eriksson, mf

Marcus Eriksson, mf