Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bästa laget i modern tid?

Det är fotbollsutbildning på hög nivå när Pontus Kåmark, Jesper Hussfelt och Per-Jarle Heggelund gästar David Fjäll i veckans Euro Talk. Ett galet El Clásico, Genoa och Champions League är några av ämnena i denna veckas fotbollsdjungel!

Annons

Per-Jarle Heggelund iklädd Mykland-tröja levererar tidernas sågning av Arsenals afrikanske superstar Emmanuel Adebayor som han menar på "gör ingenting" för sina 90.000 Pund i veckan.
Pontus Kåmark öser beröm över Barcelona efter helgens överkörning på Santiago Bernabéu mot Real Madrid. Är denna upplaga av Barca det bästa vi någonsin skådat?
Jesper Hussfelt analyserar årets Serie A där Juventus och Inter kritiseras samtidigt som Genoa med Diego Milito i spetsen inbringar glädje i en Italien-älskares själ.
Två tunga möten i England stundar även senare i veckan då semifinal två i Champions League ska avgöras - vilka lag spelar finalen i Rom?
Euro Talk
Programledare: David Fjäll
Gäster: Per-Jarle Heggelund, Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark
Programtid: 3 x 18 minuter + övertid