Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Biljettsuccé för marinfestivalen

Två månader innan de första skeppen ger sig av från Alderholmen har redan närmare hälften av marinfestivalens seglatsbiljetter sålts.

Cityfestens efterträdare har goda utsikter att bli en publiksuccé. Gävle marinfestival går av stapeln den 14-16 augusti, men redan nu har 810 av de 1740 biljetterna till festivalens hel- och halvdagsseglatser längs Gävlekusten sålts.
De tio svenska och utländska skeppen med anor från 1900-talets början kommer även att kunna ombordstigas utan kostnad under tidig eftermiddag och kväll under de tre dagarna, då de ligger förtöjda vid Alderholmen öster om Gävle strand.
Fri entré kommer även att gälla på Gävle Strandsidan där själva festivalområdet byggs. Här utlovas krögare, utställare och familjeunderhållning med uppträdande akter som Tomas Di Leva, Jack Vreeswijk och Tobbe Trollkarl.