Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Björn, du har fel!

Annons

Det är bra att det finns så kallade kultursnubbar som bistår kommunen med goda råd att förstöra pengar på sådant som inte kommer gemene man tillgodo (bara dom privilegierade får tag i biljetter till exempel, teatrar gasklockor konserthus etcetera).

Alderholmsbron byggdes bland annat för att förbättra infrastrukturen och nåbarheten till Gevalia och andra industrier samt avlasta trafiktrycket på järnvägsbron, jag vet inte om du kultursnubbe använt bron. Jag gör det ibland då jag tillhör den privilegierade skaran som bor på Alderholmen och har båt i Fliskär.

Lastbilar och övrig tung trafik använder INTE bron, det på grund av alla dessa vägbulor som dom möter på holmen (som är bra för oss gående och andra trafikanter som vill ha det lugnt och stilla på vår fina holme)

En reflektion från en tjomme.

Du kultursnubbe, har du någon gång varit ombord på ett fartyg och upplevt känslan att angöra en stad som har vänt sig mot havet och med nåbarhet ända in i stadskärnan?

Du kan väl fråga Halvarsson som är en välinformerad och kunnig sjöman (enligt dig själv) om du får följa med någon gång när han är på väg att angöra någon av våra grannstäder som har förstått vikten av att behålla det kulturella arv som våra sjöfarare gett oss.

Ronny Eriksson

som numera i kulturella kretsar går under smeknamnet Tjommen

PS. Är du rädd för spindlar ska du inte mönstra på Halvarssons segelfartyg. Sen är jag osäker på om han vill ha landkrabbor ombord. DS.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare