Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trafikolycka på E16 i höjd med Forsbacka – begränsad framkomlighet efter att personbil voltat

Vid halv tio-tiden på måndagsförmiddagen skedde en singelolycka på E16 i höjd med Forsbacka. Olyckan skedde i riktning mot Sandviken.

Annons

Enligt larmet till SOS har en personbil med två personer i voltat. Trafikverket varnar för oskyddat olycksområde och skriver att bilen ligger i diket. De bedömer att olyckan har stor påverkan på trafiken.

P4 Gävleborgs trafik och serviceredaktion har tidigare på måndagsmorgonen varnat för köer på samma väg mellan Mackmyra och Hagaström på grund av beläggningsarbete. Det råder alltså risk för begränsad framkomlighet av två anledningar just nu på sträckan mellan Gävle och Sandviken.

Enligt räddningstjänsten har föraren väjt för något och på så sätt fått snurr på bilen. Eftersom bilen ligger i diket ska inte heller trafiksituationen påverkas alltför mycket. Trafikverket bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till åtminstone klockan 11.00.

Föraren klarade sig utan skador och har skjutsats hem av polis. Det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

Mer läsning

Annons