Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blir din katt årets lussekatt?

Jul och Lucia står för dörren. Då ska förstås årets lussekatt koras! I år har du som GD-läsare chansen att nominera din misse till den ärorika titeln.
Skicka in din bästa bild på din katt och vinn fina priser. Du som röstar går inte heller lottlös.

Här skickar du in favoritbilden på din katt!

Annons

I år är det premiär för Gefle Dagblad att finnas med som arrangör i tävlingen "Årets Lussekatt". Vi gör det i samarbete med Arbetarbladet – och kanske är det just din misse som är årets lussekatt.

Alla vuxna katter är välkomna att delta! Kattungar får vänta några år tills de växt på sig.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla, se katterna och rösta är att surfa in på www.gd.se/lussekatt och följa instruktionerna där. Alla inskickade godkända bidrag kommer att delta i en första omröstning.

De tio katter som får flest röster i första omgången går vidare till den stora finalen och kommer att presenteras både i papperstidningen och på gd.se.

För att just din katt ska ha chansen att vinna måste vi ha din anmälan senast söndag 23 november. Fram till dess kan du se alla katterna – och förstås rösta på din favorit.

Hur gör man då för att rösta i tävlingen 2014 års lussekatt? Jo, man skickar ett sms till nummer 72026 och börjar meddelandet med KATT (gör ett mellanslag) följt av numret på din favorit. Varje sms kostar 10 kronor, plus ev trafikavgift.

Du som röstar går som sagt inte heller lottlös. När du skickat ditt sms får du ett svars-sms där du erhåller en kupong värd 69 kronor att handla kattfoder av ett särskilt utvalt märke.

Ettan, tvåan och trean i hela tävlingen "Årets Lussekatt" kommer förstås också att belönas med fina priser.

Så här gör du för att delta med din katt:

• Klicka här för att komma till inskickningsformuläret.

• Fyll i alla uppgifter (glöm inte namn och adress).

• Klicka i att du har tagit del av reglerna

• Klicka på skicka.

När en webbredaktör tittat på bilden och godkänt den kommer den att visas ut i bildspelet ovan.

Du får ladda upp max en bild. Förutom bilden vill vi även ha en presentation av katten: Namn, ras, ålder och speciella egenskaper. Vi vill även ha namn och kontaktuppgifter till husse eller matte. Och vi tar bara emot bilder via formuläret. Du kan varken mejla eller skicka bilder med posten.