Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bluegrassjubileum i Torsåker

I sommar firar Torsåkers Bluegrassfestival 25-årsjubileum.

Det var länge osäkert om det skulle bli en fortsättning men föreningen har nu fått en ny styrelse, bestående av tre kvinnor som lovar göra allt som står i deras makt för att föra folkfestivalen vidare.

Sveriges elit inom bluegrassmusik kommer till Torsåker lördagen den 4 juli, men det bjuds även på ett något bredare utbud i form av country och rockabilly.

På stora scenen kommer följande artister att uppträda: Marita & Madame Neruda, CK Bluegrassband, Sandy Boys Stringband, South Drive Yellow and Bluegrass, Cold Mountain Band, Downhill, Rock Ridge Brothers Gravity, Grassride, Lonesome Mountainers, Barnyard Fury med Sigge Hill.

På Logen kommer John Lindberg Trio att spela och dessutom blir det ett stort antal workshops. Dessutom tillkommer ett program på Lilla scenen, som presentras senare. Mer om detta finns att läsa på www.bluegrass.nu.