Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Självhjälpsbok?

/

Annons

Recito är ett av många förlag som trycker små upplagor av böcker där författaren själv står för de ekonomiska riskerna med produktionen. Säljer boken slut kostar det inte författaren något, de exemplar som är kvar efter avtalstiden måste hon köpa av förlaget själv. Ett populärt sätt att komma runt det ogenomträngliga i att få en bok utgiven via större förlag. När förlaget själv presenterar sitt utbud är det spännande och unikt, men en titt på titlarna ger en lite annan bild. Förlaget vill inte refusera av misstag men när inget urval alls sker blir det ju lite som det blir.

Hanna Stangmark, född i Gävle, debuterar här med samlingen ”Kärleksfilosofi”, några ord för läsaren att bära med sig: Den handlar om livet. Den handlar om kärlek. Den handlar om idéer.

Den handlar om dig! säger baksidestexten.

Och det är en liten tankebok med ett kortare eller längre påstående på varje sida, kanske att använda som dagens inspiration eller liknande. Stangmark läser till hälsoterapeut och visst andas ”Kärleksfilosofi” i linje med det en hel del självhjälpsbok.

Lotta Löthgren

Mer läsning

Annons