Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya avsnitt av "Unika rum"

Udda platser och kreativa lösningar att bli inspirerad av!

Kungsgårdsvilla i topp – här är veckans mest klickade på Hemnet

Här har vi listat de tio bostäderna till salu i Gästrikland som klickats mest på Bostadssajten Hemnet den senaste veckan. Allra mest populär är ett lantligt litet hus i Kungsgården.

Annons

1) Granvägen 8, Kungsgården, Sandviken – 9 831 klick på annonsen

Kungsgården. Bild: Fastighetsbyrån

Veckans mest klickade är ett litet hus på 76 kvadrat i Kungsgården. Det byggdes 1909 och har tre rum och kök. Läget är lantligt och beskrivs som lugnt och idylliskt längst i slutet av en gata i Skyttingarna mellan Kungsgården och Järbo. Mycket i huset är nyrenoverat, men mycket gammaldags charm är också bevarad. Exempelvis mörka takbjälkar i ett övrigt vitt kök och en stor braskamin som tillåts ta plats. Utgångspris: 1 250 000 kronor.

2) Finntä 6, Valbo, Gävle – 7 122 klick på annonsen

Valbo. Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Veckans näst mest klickade är ett hus av ungefär samma sort som det mest klickade i Kungsgården. Valbovillan har fem rum och kök och är 85 kvadratmeter stor. Här är läget också lantligt, i utkanten av Valbo. De har dessutom också, av en slump förstås, samma byggår: 1909. Även här har mycket renoverats, men gammaldags detaljer som kaminer – och det syns att det har stått en gammal vedspis i köket där häll nu satts in i stället. Utgångspris: 2 250 000 kronor

3) Brännargatan 2, Säljan, Sandviken – 4 776 klick på annonsen

Sandviken. Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Veckans tredje mest klickade är den här 240-kvadratsvillan i Säljan. Här finns bastu, walk in closet, öppen spis och både garage och carport. Utrymme för stor familj. Sandstranden ligger bara 50 meter från huset och på sommaren är den här mysiga sittplatsen med barstolar och kuddhörna i den inglasade balkongen en given favoritplatsen för häng. Utgångspris: 2 950 000 kronor.

4) Österbacken 44, Österbacken, Ockelbo – 4 751 klick på annonsen

Ockelbo. Bild: LRF Konsult

Nummer fyra på veckans lista är ett ganska udda objekt: en gård med skogsbruk utanför Ockelbo. Åkermark och skogsmark ingår alltså i köpet, utöver bostadsbyggnad, ladugård, förrådsbyggnad och en lada. En dröm för dig som varje morgon vill vakna upp på en högt belägen gård med utsikt över dina egna åkermarker. Utgångspris: 10 900 000 kronor.

5) Bergsgatan 34, Olsbacka, Gävle – 4 349 klick på annonsen

Olsbacka. Bild: Fagergrens fastighetsbyrå

Nummer fem på veckans lista är en enplansvilla på 86 kvadrat i Olsbacka, Gävle. Den har också lika stor källare med bastu, tvättstuga och gillestuga. Stor öppen spis i vardagsrummet och utgång till altan från både vardagsrum och kök. Här finns också fruktträd i trädgården och varmbonat garage. Utgångspris: 3 600 000 kronor.

6) Hästhovsvägen 2, Bomhus, Gävle – 4 342 klick på annonsen

7) Pålviksvägen 11, Harkskär, Gävle – 4 047 klick på annonsen

8) Barnängsvägen 4, Hille, Gävle – 3 908 klick på annonsen

9) Klasbärsvägen 13, Sätra, Gävle – 3 819 klick på annonsen

10) Yttertorpsvägen 40, Forsbacka, Gävle – 3 695 klick på annonsen

Mer läsning

Annons

Nya avsnitt av "Hemma hos"

Inspireras av planlösningar, inredning och färgval!