Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför är män rädda för att diskutera renovering med kvinnor?

Annons

Jag undrar vad det är för fel på företagen i vårt län. Vi köpte ett hus med lite renoveringsbehov. Och det vi inte klarade av eller hade kunskap om tänkte vi leja bort.

Säljaren vägrade prata med en kvinna, så det blev en annan firma för fönsterbytet, skriver signaturen. Huset på bilden har inget med insändaren att göra.

Vi började med fönstren som skulle bytas runt hela huset. Vi tog in offerter från olika företag. Men många av dem hade svårt att det var en kvinna dom förhandlade om priset. När de ringde frågade de om dom kunde prata med maken.

Jag undrade varför. Svaret var att de skulle diskutera en eventuell affär. Säljaren vägrade prata med frun, det blev en annan firma.

Sen skulle vi göra om taket, samma sak där. Misstänksamhet mot kvinnor. Kan säga att jag fick ett otroligt fint och professionellt bemötande av Gästrike Plåt. Men tyvärr var det en annan firma som fick jobbet. Med facit i hand skulle vi inte tagit den första firman, men man lär sig efter vägen.

Nu för någon vecka sen ringde jag olika företag här i länet för att diskutera komplement på uppvärmningen i huset. Eventuellt en luftvärmepump eller dylikt. En firma ringde tillbaka, ifrågasätter om jag inte har en make som kan sköta värmen. Förklarar att han jobbar borta och jag sköter allt.

Efter lite diskussion så bestämmer vi att han ska komma i slutet på veckan för att kolla på bästa alternativet. Behöver jag ens säga att han inte ens dök upp?

Varför är män rädda för att göra affärer med kvinnor? Tror ni inte att vi klarar av att hantera det?

A-k Åström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons

Två personer döda efter kollision med lastbil på riksväg 56

Cyklist förd till sjukhus – kolliderade med buss i Hagaström

Annons

Idrottsklubbar tvingas flytta när kommunen säljer Kraftsportens hus: "Kommer som en chock"

Annons

Hägglund: Mod slog feghet – Grönborg orkade inte med de tuffa besluten

Annons