Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Bra att slippa chansvärvningar..."

Annons

Hej Keb!
Jag är oftast ingen glädjespridare i den här spalten men tycker att det är dags för en "reality check" för oss fans.

Brendl kunde inte behållas, han gjorde mycket mål förra säsongen men har väl inte blivit känd som en klubblojal spelare.
Med den ekonomiska situationen klubben nu befinner sig i anser jag att man gör helt korrekt i att inte ta in chansvärvningar.
Det hade varit korrekt att ta in en spelare som Calle Söderberg dock, om denne varit tillgänglig. Detta eftersom man känner till honom och kunde räknat med honom i ett framtida lag.

Alla klagar dessutom på styrelsen...jag är inte direkt insatt, men är inte den nuvarande styrelsen relativt ny? I så fall måste man få tid på sig att lyfta klubben.

Slutligen skulle jag vilja nämna Sundlöv...några värvningar har lyckats mycket bra, andra har inte lyckats alls...som i de flesta lag alltså.
När vi såg laget på papperet innan säsongen visste vi att det skulle bli tufft i år.

Laget överraskade inledningsvis och har gått tungt i slutet, tittar jag på placeringen objektivt är jag mycket nöjd med slutspelsplats.
Naturligtvis är jag orolig för den trend laget är i, men jag har beslutat mig för att vara ovillkorligt stöttande för resten av säsongen. Join me!

Nilsson

SVAR:  Delar din uppfattning, ledningen har hållit en rak linje och inte gett vika för supportertrycket att det skulle chansas på värvningar, som lika gärna kunde bli en ny flopp som med Wanvig.
Det hedrar Sundlöv och kompani.
Inte minst när det som alla vet handlar om den ekonomiska biten. Klubbens elitlicens får förstås inte sättas på spel.

Den nya styrelsen med huvudordförande Bo Bylund i spetsen valdes vid senaste årsmötet i juni -08 och det är även där precis som du skriver: Den måste ges tid för att få fram förändringar lite överallt inom organisationen.
---
Att laget skulle få det tungt och svårt att ta sig till slutspel, som var målet före serien, kunde alla tämligen lätt räkna ut, tycker jag.
Det uppehåll som just nu är, kan dock komma göra underverk med tröttkörda spelare - och med lite tur, flyt och att puckarna studsar rätt i slutskedet kanske det kan bli play offspel.
* Men ytterst tveksamt, som jag ser det - och en plats i ingen mansland är fullt godkänt.

Mer läsning

Annons