Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brakförlust för Valbo

Valbo säkrade förra helgen sin plats i herrtrean och hade i gårdagens match mot Korsnäs ingenting att spela för, någonting som kan ha påverkat slutresultatet: 9–1.

– Det är värt att peka ut att vi har ett väldigt ungt lag idag, flera spelare som är födda på den senare halvan av 90-talet, berättade Valbos tränare Andreas Vestin.

Matchen var jämn i den första halvleken och det stod 0–0 ända fram tills den 40:e minuten. Då fick hemmalaget Korsnäs in två snabba mål innan pausvilan.

– Vi gör en bra första halvlek, ansåg Vestin.

Den andra halvleken tog Korsnäs över och kunde utöka sin ledning gång på gång utan respons från gästande Valbo som spelade katastrofalt. Gästrikelaget fick med sig ett tröstmål gjort av Marcus Larsson innan matchen var över. Att mittenlaget Korsnäs skulle vara så mycket bättre än Valbo som siffrorna säger är svårt och tro.

– Vi gör ingen bra match som lag idag, men några av de unga spelarna gör riktigt bra individuella prestationer, som till exempel Erik Törnquist och Alexander Lundström, berömde Vestin.

– Man kan begära mer, framförallt angående attityden i den andra halvleken, summerade Vestin.

Valbo avslutade säsongen som sista lag över kvalstrecket och ska nu fokusera på att ta sitt andralag upp i division 5.

KORSNÄS–VALBO 9–1 (2–0)

Mål Valbo: Marcus Larsson.

Publik: 58.

Domare: Daniel Hansson, Örebro

Valbos tre stjärnor:

3, Johannes Mårtensson, b.

2, Marcus Larsson, mf.

1, Erik Törnquist, b.