Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunnsgatan 63 behåller inriktningen

Restaurang Brunnsgatan 63 på Söder i Gävle kommer att drivas vidare med samma inriktning även efter ägarbytet.

Ryktet om att Brunnsgatan 63 skulle förvandlas till pizzeria efter det förestående ägarbytet har kommit från flera håll. Dessbättre, för alla matvänner, är det fel, konstaterar restaurangens ägare Kristoffer Blanck.

– Jag har pratat med den blivande ägaren och de undrade också var den uppgiften kom ifrån. Brunnsgatan 63 kommer att fortsätta med samma inriktning, säger han.

Därmed har GD spridit felaktiga rykten, och vi får hoppas att inte allt för många blir besvikna över att White Guide-favoriten alltså kommer att fortsätta servera finmat även i fortsättningen.

I onsdagens GD påstod vi dessutom felaktigt att bolaget som driver Brunnsgatan 63 ska flytta sin verksamhet till gasklockeområdet. Det var ett missförstånd.

– Bolaget säljs med restaurangen. Det är jag som kommer att jobba som kock i restaurangen på gasklockorna, som drivs av Folkets Hus, säger Kristoffer Blanck.

Vi får hoppas att förvirringen härmed har lättat något och ber om ursäkt för misstaget.